Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

april 2024

10
Beeldvormende raadsbijeenkomst (Halte Democratie, Havenkade-west 1 te Winschoten)
woensdag 10 april 2024
19:45 - 22:30

In de beeldvormende raadsbijeenkomst (BBR) vindt beeldvorming plaats over voorliggende raadsvoorstellen. Ook wordt het proces bepaald voor de verdere behandeling van deze raadsvoorstellen. Er is nog geen politieke discussie.


De BRB begint om 19.45 uur met de insprekers. Dit wordt live uitgezonden en is later terug te kijken.
Na de insprekers volgt de informatiemarkt. Deze wordt niet uitgezonden, omdat de informatiemarkt op diverse locaties in Halte Democratie plaatsvindt.
Na de informatiemarkt gaat de uitzending verder en kunnen raadsleden en fractieondersteuners plenair vragen stellen aan de verantwoordelijke portefeuillehouder (wethouder of burgemeester). Vervolgens wordt bij elk voorstel bekeken of er genoeg beeldvorming heeft plaatsgevonden om het in de eerstvolgende raadsvergadering te behandelen.


Inwoners zijn van harte welkom en kunnen ook inspreken en/of informerende vragen stellen tijdens de informatiemarkt.
Aanmelden voor het bijwonen van de BRB is niet nodig, maar insprekers moeten zich ten minste 24 uur voor het begin van de bijeenkomst melden.

18
Raadsvergadering (Halte Democratie, Havenkade-west 1 te Winschoten)
Extra raadsvergadering (Verlenging noodopvang Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten)
donderdag 18 april 2024
19:30 - 22:30

Dit is een extra raadsvergadering over verlenging van de noodopvang aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Er vindt beeldvorming en oordeelsvorming plaats en besluitvorming als er moties worden ingediend.


Deze vergadering is op donderdag.

24
Raadsvergadering (Halte Democratie, Havenkade-west 1 te Winschoten)
woensdag 24 april 2024
20:00 - 22:30

In deze raadsvergadering vindt oordeelsvorming en besluitvorming plaats over voorliggende raadsvoorstellen. Dat zijn fase twee en drie in het BOB-model. Fase één heeft plaatsgevonden in de beeldvormende raadsbijeenkomst.