Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

BOB - Beeldvormende raadsbijeenkomst

maandag 17 januari 2022

20:00 - 22:30

Locatie
Digitaal
Voorzitter
Mark Kalse
Toelichting

In verband met de geldende coronamaatregelen zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.

In deze bijeenkomst vindt beeldvorming plaats over voorliggende raadsvoorstellen. Dat is de eerste fase in het BOB-model. Deze raadsvoorstellen komen vervolgens op de agenda van een raadsvergadering voor oordeelsvorming en besluitvorming. Dat zijn dan fase twee en drie in het BOB-model.

Punten 1 en 2 zijn live en na afloop digitaal te bekijken.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. Inwoners kunnen met de aanwezige raadsleden in gesprek over niet-geagendeerde onderwerpen of hun mening geven over de geagendeerde onderwerpen.
  Aanmelding is vereist. Zie punt 5 voor meer informatie.

 2. Inwoners kunnen met de aanwezige raadsleden in gesprek over onderwerpen die niet zijn geagendeerd, maar wel betrekking hebben op de gemeente Oldambt en haar taken. Hiervoor is maximaal drie kwartier beschikbaar; een kwartier per persoon.
  Aanmelding is vereist. Zie punt 5 voor meer informatie.

 3. Inwoners kunnen hun mening geven over de onderwerpen die zijn geagendeerd. Hiervoor is maximaal een half uur beschikbaar; vijf minuten per persoon. Als er meer dan zes aanmeldingen zijn, zal de spreektijd per persoon evenredig worden verdeeld.
  Aanmelding is vereist. Zie punt 5 voor meer informatie.

 4. De aanwezigen krijgen de gelegenheid aan de betreffende tafels technische vragen te stellen en beantwoord te krijgen over de geagendeerde raadsvoorstellen. Ook inwoners kunnen meepraten.
  Aanmelding is vereist. Zie hiervoor de informatie aan het einde van deze agenda.

 5. Per raadsvoorstel wordt het vervolgproces bepaald.

 6. Wilt u “bij de raad aan tafel”, dan kunt u zich tot één dag voor deze beeldvormende raadsbijeenkomst aanmelden bij de raadsadviseur Jeroen Bottema: griffie@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van het onderwerp dat u wilt bespreken.

  Ook voor deelname aan de behandeling van de geagendeerde raadsvoorstellen kunt u zich (tot 1 dag voor de vergadering) aanmelden bij de raadsadviseur Jeroen Bottema: griffie@gemeente-oldambt.nl. Na aanmelding wordt u geïnformeerd over de werkwijze.

  De vergaderstukken kunt u bekijken op www.gemeente-oldambt.nl/gemeenteraad,

  Punten 1 en 2 zijn live en na afloop digitaal te bekijken. Dit kan via www.gemeente-oldambt.nl/gemeenteraad.